Är ett Viskan Spabad drömmen?

26 november 2020 william eriksson
Är ett Viskan Spabad drömmen?

Håller du på att renovera hemma och ska göra om badrummet? Tänker du traditionellt badrum med duschkabin, men drömmer om ett eget spa? Du behöver inte drömma längre. Ett eget spa är inte ouppnåeligt, för det finns svensktillverkade, energisnåla spaanläggningar  på marknaden. 

Kolla exempelvis in utbudet på Viskan Spabad, https://www.soderrogard.se/viskan-spabadMindre, runda eller fyrkantiga eller större med plats för åtta personer finns. Vad passar hemma hos dig? Välisolerade och energisnåla kar av tryckimpregnerat trä, antibakteriellt behandlade slangar och material som reflekterar bort det kalla, samt välisolerat lock, det passar hos de flesta. Svensktillverkat gör att det är snabb leverans.

 

Återhämtning och avslappning

Idag jobbar vi mer än någonsin, något som också börjar märkas i antalet sjukskrivningar för utbrändhet. Det är kanske inte själva arbetet alla gånger, eller att vi alltid är nåbara, det är snarare bristen på återhämtning. Med tillräcklig återhämtning klarar man väldigt mycket. 

Att ha ett eget spa hemma gör att man, när som helst, kan få den där känslan av skön avkoppling. Sjunka ner i ett varmt spabad och känna kroppen omslutas. Ligga och njuta och kanske läsa en bok. En regelbunden sparutin  är ett bra sätt att ladda batterierna och återhämta sig efter hetsiga dagar. 

 

 

Investera i dig själv och ditt välmående

Visst kan det först verka som en onödig och fördyrande sak att installera spabad i hemmet. Men om man beräknar vad det kan ge i form av välbefinnande, och i förlängningen bättre hälsa, kanske det inte är så mycket? För visst lägger du redan en slant då och då på spa, och önskar att du kunde göra det oftare? 

Skön vattenmassage samtidigt som du tittar upp i stjärnhimlen, visst vill man ha det och helst varje dag. Tillsammans med vänner eller helt på egen hand. Det är möjligt, och du kommer inte att ångra dig.

Fler nyheter