Boka en konferens i Malmö som erbjuder inspirerande miljö

Boka en konferens i Malmö som erbjuder inspirerande miljö

Konferenser är ofta väldigt positiva för organisationer både när det gäller produktivitet och teambuilding. En plats i Sverige som har flera fördelar då det handlar om konferenser är Malmö. Tack vare läget kan man enkelt ta sig till staden både från andra platser i Sverige men även från länder ute i Europa. Det finns dessutom flera bra anläggningar som tar emot konferenser och staden bjuder på mängder av aktiviteter och upplevelser.

Välj bland högklassiga anläggningar

I Malmö finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och med olika inriktningar. En nyrenoverad anläggning som erbjuder smakfullt inredda lokaler i varierande storlekar är Folk Mat & Möten. Målet med anläggningen är att erbjuda en inspirerande miljö som bjuder in till kreativa möten där människor kan utvecklas. Hos Folk Mat & Möten finns lång erfarenhet samt stor kunskap av att anordna lyckade möten och konferenser.

Bra mat som ger välbehövd energi till deltagarna

Förutom de trivsamma lokalerna så finns även en trevlig restaurang där stjärnkocken Titti Qvarnström står för maten. Där serveras det frukost, lunch samt eftermiddagsfika och det ligger stort fokus på ekologiska och närodlade råvaror. Menyerna ändras efter säsong och det egna bageriet förser restaurangen med allt från frukostbullar på surdeg till eftermiddagsfika och knäckebröd bakat på kaffesump. 

Våga fråga och komma med önskemål

Det går alltid att höra av sig till anläggningen för att se vad som kan ordnas inför konferensen samt få svar på eventuella frågor. Det kan till exempel gälla speciella önskemål, funderingar på vad som finns på plats när det kommer till teknisk utrustning, frågor angående specialkost eller andra funderingar. Kom bara ihåg att kontakta och boka i god tid så att det finns bra möjligheter att förbereda och göra konferensen i Malmö till något alldeles extra.

Folk Mat & Möten är helt enkelt ett mycket bra val när det ska anordnas konferens i Malmö.