Bra skola i Svedala

23 maj 2022 william eriksson
skola svedala

editorial

Att växa upp i en mindre ort med närhet till en större stad är mycket givande. Särskilt om det innebär att du får tillbringa mycket tid i naturen och bli ett med den. Samtidigt som du alltså kan ta med familjen på en kulturdag i storstaden. Sådant är livet i kranskommunerna till Malmö. 

Dina barn kan få växa upp, kanske bara ett kvarter eller två, från sin skola i Svedala. Att själv kunna cykla till och från skola, aktiviteter och kompisar är livskvalité på riktigt. Här finns riktigt bra skolor, inte minst de med ur och skur-profil.

 

skola svedala

 

Lite väder gör väl ingenting

Första gången du är ute i ösregn stormtrivs du kanske inte, men när detta blivit en vana, rår vädret inte längre på dig. Det här är en stor frihet som dina barn kommer att kunna ha nytta av hela livet. Det stormar och har sig, både i den externa och interna världen. Att då ha lärt sig att väder och vind inte är din fiende, utan din vän, gagnar dig helt klart. 

En skola i Svedala med ur och skur-profil kan vara rätt val för ditt barn. Undersök gärna detta närmare om det är så att du söker en plats där ditt barn får möjlighet att utveckla sin nyfikenhet, sin kontakt med jorden och sin trygghet i sig själv.

Lägg grunden till ett hälsosamt liv

Att gå i skolan behöver inte vara leda och pina. Det kan också vara en möjlighet till rolig samvaro där barnen får vara utomhus, röra på sig och lägga grunden till ett hälsosamt liv. Att skapa nära band med jorden är någonting som ligger skolor med ur och skur-profil varmt om hjärtat. Du kan finna just en sådan skola i Svedala. Låt ditt barns tid på sin förskola och skola vara en tid av undersökande, aktivitet och friluftsliv. 

Fler nyheter