Djuraffär med brett sortiment

Djuraffär med brett sortiment

 

När man skaffar husdjur, är det oftast en del att tänka på och saker som måste införskaffas. Om man skaffar en hundvalp och inte har några saker sedan innan är det en hel del som behövs som matskålar, bädd, leksaker, foder och så vidare. När man ska välja foder finns det massor av olika sorter men det är viktigt att välja en sort som är anpassad efter rasen och som är av bra kvalitet. Foder som innehåller massa slaggprodukter kan ofta ge allergiska reaktioner hos hunden i form av dålig mage och klåda. Det är därför bra att satsa på ett foder med bra kvalitet. Är man osäker kan man alltid fråga om råd i butiken där man handlar. 

Om du letar efter en bra djuraffär i Stockholm finns Arken Zoo på Kungsholmen. De tillhör Sveriges största rikstäckande husdjurskedja och de har allt som man kan tänkas behöva som djurägare. Sortimentet är stort och är av bra kvalitet och är ändå prisvärda. Arken Zoo har också salonger i Stockholm, som är en del av kedjan.

Här erbjuder de såväl kloklippning och hundklippning, bad och hundspa. Arken Zoo har dessutom kunnig personal som jobbar i butiken på Kungsholmen, vilket gör att man kan fråga om råd om man är osäker på vad man ska till sitt husdjur. 

Som djurägare vill man såklart ge sitt djur det allra bästa och genom att handla i en bra butik så har man alla möjligheter att göra det. Arken Zoo är stor inom denna genre vilket siar om många nöjda kunder. Hos dem kan man också handla på nätet om man inte vill eller har möjlighet att ta sig till butiken. Det är speciellt bra i dessa tider då alla inte har möjlighet eller vill gå ut på stan på grund av pandemin som råder. 

Om du letar efter produkter till ditt husdjur, kika in till Arken Zoo på Kungsholmen, https://www.xn--djuraffrstockholm-wqb.se/