Gå till en inspirerande frisör

Gå till en inspirerande frisör

Att skaffa en ny frisyr eller hårfärg kan vara det som sätter pricken över i:et på en ny stil eller gör att man känner sig extra fin och fräsch. Det kommer ständigt nya trender som man kan bli inspirerad av och det kan även få en att hitta en ny favorit färg eller frisyr.

Rådgör med proffs inför en stor förändring

Man ska alltid gå efter vad man själv tror att man skulle trivas i, men det är också klokt att lyssna på en professionell frisör om det är något som skulle passa ens ansiktsform och hudton. Även fast hår växer ut igen så tar det lite tid vilket gör att det kan vara bra att tänka igenom det noga innan man gör en stor förändring. Man kan såklart aldrig vara säker på hur man kommer att känna i en frisyr man inte haft tidigare vilket kan göra att man ångrar sig, då kan extensions vara lösningen på problemet.

Hitta en välutbildad och uppdaterad frisör

Det är viktigt att hitta en frisör som man känner förtroende för och som förstår vilka önskemål man har samt vilken stil man vill förmedla. Frisörer som ser till att uppdatera sig på nya trender fyller hela tiden på sina kunskaper och kan komma med spännande ideér. Cardell Hair Lounge i Stockholm har ett välmeriterat team som alltid håller sig uppdaterade på de senaste trenderna inom hår, mode och produkter. På Cardell Hair Lounge utför de professionell hårvård med kunden i fokus. På salongen finns ett genuint intresse för klippning och färgning. De arbetar för att tillmötesgå och inspirera kunderna utifrån den individuella hårkvalitén, önskemål och förväntningar. Cardell Hair Lounge använder sig av flera olika tekniker vid färgning som till exempel slingor, freehand, ombré, helfärg och balayage för att kunna skapa det resultat som kunden önskar. Mer information finns på https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/.