Ge katten kattsand av hög kvalitet

Ge katten kattsand av hög kvalitet

Katten är ett våra absoluta favorithusdjur och det är inte svårt att förstå varför. Deras egensinniga sätt att komma oss nära på sina villkor och samtidigt ge oss otroligt mycket kärlek är något som uppskattas av många. Gosiga, busiga, lekfulla, blyga, lata eller  uppmärksamhetskrävande – alla katter har sin egen personlighet och den lyser alltid igenom. De blir snabbt en del av familjen, och vem älskar inte att skämma bort sin familj?

Välj en kattras som passar ägaren och förutsättningarna

Det finns många olika kattraser att välja mellan när det är dags att välja katt. För de som är allergiska finns det katter som är allergivänliga. Vill man ha en katt med mycket päls finns det sådana raser också. Vill man ha en livlig och pratig katt finns även det, och vill man ha en lite lugnare kattras går det också att hitta. 

Det är viktigt att läsa på om sin kattras innan man köper den så det inte uppstår några problem, det är nämligen ganska svårt att hitta nya hem till vuxna katter och inte helt snällt mot katten som ju har vant sig vid sitt nya hem!

Katter gillar närhet och trygghet och kräver tid till skillnad från vad många tror. Förutom kärlek behöver katten mat, tandvård och ibland pälsvård. Den behöver också aktiveras på olika sätt. Utekatter får sin aktivering när de jagar sina byten ute eller leker med sina kattvänner. Innekatter behöver däremot lite leksaker för att få utlopp för sin energi och lekbehov.

 

Köp kattsand som klumpar

När det är dags för kattsand finns det bra sand att köpa från klumpe.se. Den är av hög kvalitet och extremt klumpbildande – precis som alla kattägare vill ha den – för att lättare kunna plocka upp i kattlådan efter katten. Kolla in kattsanden och läs mer om den här: https://www.klumpe.se/.