Hjälp andra med en utbildning om botox

22 juni 2021 Lily Hansen
Hjälp andra med en utbildning om botox

De som lider av migrän vet hur otroligt jobbigt det kan vara att ha det. Migrän kan om något konsten att förstöra ens hela dag. Det går knappt att se fram emot någonting, för så fort man blir spänd tittar migränen fram. Helt hopplöst är det. 

Redan från att man var barn hade man god kontakt med sin läkare om det. Man testade många olika mediciner för att hitta någon som kunde hjälpa. Än har inte turen varit på ens sida. Ibland kan medicinen funka, men bara om man hinner ta den precis innan det värsta börjar. Men många gånger hinner man inte det. 

 

Hur kan det hjälpa?

Ett liv med migrän innebär en stor begränsning i ens liv. En begränsning man inte vill ha. Det finns några fler saker att testa. De har sagt att botox kan funka mot migrän, det ska stoppa smärtsignaler från att nå fram. Det kan vara värt att testa. 

Innan man gör något sådant ska man så klart prata igenom det med sin läkare. Det är viktigt att det görs rätt för att få den effekt man vill ha. Därav ska man alltid också gå till en som har utbildning om botox och har det certifikat som behövs. 

 

 

Hur kan du hjälpa?

När man arbetar med botox kan man hjälpa till på olika sätt. Det kan hjälpa människor att bli av med sin migrän. Det kan även hjälpa till med problematiska svettningar för både fötter och händer. Utöver det kan man även ha det för att fylla igen rynkor. 

Det har ett stort användningsområde. Har du inte redan gjort utbildningen så kan du göra det här: https://www.lakarnasestetiskaskola.se/vara-utbildningar/botox. Snart är det din tur att kunna hjälpa människor med deras problem. Vare sig det är för att fylla igen en djup rynka, eller bota den hemska migränen.

Fler nyheter