Höstpyssel: Tips för roliga och festliga projekt!

22 augusti 2022 Helen Johansson

editorial

Starta hösten med pyssel

Löven håller på att byta färg, luften blir allt krispigare och allting med pumpakrydda börjar dyka upp i butikerna. Hösten är definitivt här! Den här säsongen är en utmärkt tid för att pyssla och göra några hemgjorda dekorationer, gåvor eller till och med bara något att roa sig med själv. I det här blogginlägget kommer vi att ge dig några tips på roliga höstpyssel som du kan göra hemma. Då sätter vi igång!

image

Låt fantasin flöda

Ett enkelt och roligt pyssel som du kan göra på hösten är att göra bladgubbar. Allt du behöver för detta är några löv, ett papper och en penna eller krita. Placera pappret över bladet och gnugga pennan eller kritan över det. Trycket kommer att överföra bladets form till tidningen. Du kan sedan lägga till näbb och ögon på din duva för att få den att leva! Det här är en bra aktivitet även för barn.

Om du är ute efter något lite mer utmanande, varför inte försöka dig på att göra en höstkrans? Du behöver några falska löv, ståltråd, sax och lim. Börja med att klippa tråden till en rund form. Ta sedan dina falska blad och limma fast dem på tråden. När du har täckt hela kransen kan du hänga upp den på din ytterdörr eller i ditt hem som dekoration.

Det här är bara två idéer till enkla höstpyssel som du kan göra hemma. Var kreativ och ha kul! Vi hoppas att du har roligt med pyssel under den här säsongen. Hösthantverk är ett bra sätt att komma in i höstkänslan och ha roligt! Med de här tipsen kommer du att kunna göra några fantastiska hemgjorda dekorationer, presenter eller bara något som håller dig underhållen. Så var kreativ och ha kul med ditt höstpyssel! Tack för att du läste!

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Fler nyheter