Låt inte dina barn växa upp utan en smartwatch

10 juli 2021 jonas olsson
Låt inte dina barn växa upp utan en smartwatch

Varför inte låta Spider-Man hålla reda på tiden åt ditt barn? Om ditt barn är moget för en klocka, så är ditt barn också moget för en smartklocka. Antagligen har du redan presenterat Ipads, mobiltelefoner och datorer för ditt barn. Barnet är redan digitaliserat och en produkt av ett samhälle fyllt av skärmar. En smartklocka skulle då till och med kunna vara lite nyttig avlastning från de vanliga skärmarna, utan att behöva tumma på digitaliseringens fördelar. 

Smartklockor idag har funktionen att kunna erbjuda videosamtal. Även smartklockor för barn. När ditt barn därför är borta på lekplatsen, eller var ungar går nuförtiden, så kan ni därför ha kontakt hela tiden utan att du behöver vara fysiskt på plats. Du kan lätt ringa upp ditt barn på klockan och berätta att nu är det bäst att du pallrar dig hem ögonaböj. Maten står nämligen på bordet och har redan börjat kallna. 

 

 

Digitaliserad värld

Frestelsen är stor att vara kvar på lekplatsen för barnet, förstås. Att du som förälder säger att det är dags att komma hem får bara effekten att barnet frågar om det får lov att stanna kvar lite till. Förälderns direktiv är ofta lätt att ignorera för ett barn. Däremot är det svårare att säga nej till Spider-Man. En smartwatch med Spider-Man-tema är kanske med andra ord exakt vad du behöver för ditt barn. Att kalla hem barnet till middagen blir genast enklare. 

Visst, det går att tycka att det redan är för mycket teknik och skärmar i barnens liv. Men det är svårt att blunda för alla fördelar som en smartklocka erbjuder. Barnet kommer inte klara sig i samhället om det inte får lära sig att hantera tekniken. Och om din unge har en smartwatch kan även du dra fördelar av det. Nu är du nog lockad att söka på “smartwatch barn” och kolla utbudet direkt. 

Fler nyheter