Ljusinsläppet är stort med dubbel altandörr

11 november 2021 patrick pettersson
Ljusinsläppet är stort med dubbel altandörr

Även om du har ett litet vardagsrum, kommer du att få en rymlig känsla med dubbla altandörrar. Du kan öppna båda samtidigt när du ska flytta möbler, eller när du vill ha en stor fest och låta några gäster sitta utomhus. Ljusinsläppet till vardags kommer att öka betydligt, och du kan välja själv hur ljust rummet ska vara med hjälp av jalusier eller markiser. 

En dubbel altandörr är välkomnande, både ut till trädgården och in därifrån. Det är dock viktigt att ha bra stängningsanordningar, så att man förhindrar inbrott. Rejäla lås och larm gör bostaden trygg, och det finns också personskydd på moderna altandörrar så att exempelvis barnen inte skadar sig. 

 

Välisolerande altandörrar av god kvalitet

Nya altandörrar har mycket god prestanda och de är välisolerande. Det är extra viktigt när man har endubbel altandörr, för man vill ju bara ha fördelarna med detta och undvika kyla och drag utifrån. Därför behöver du inte tveka inför tanken att skaffa dubbla altandörrar, för det är en stor fördel för hela rummet, speciellt om golvnivån är i fas med altanen.

Om du har gamla altandörrar nu, kommer du att uppleva en stor skillnad. Inget kallras, enkel skötsel och bekväma handtag. Inget som kärvar eller behöver skrapas och målas, när dörrarna utvändigt är klädda med aluminium.

 

image

 

Bättre boendestandard

Anlita ett företag som är känt för sin hantverksskicklighet och välj hög kvalitet på altandörr, så är du välförsedd hemma. Du sparar också pengar på att nya glasrutor isolerar så bra och har bra prestanda. Be om en bra offert, så kommer du att med dina nya altandörrar uppleva en ordentlig standardhöjning i ditt hem.

En annan fördel som kan bli en överraskning är hur lite ljud man hör utifrån när man har bytt till moderna fönster och altandörrar. Bor man nära en väg hörs trafikbuller mycket mindre.

Fler nyheter