Nya pumpar eller service – ring pumpservice i Falun

25 januari 2022 william eriksson
pumpservice - pumpar Falun

editorial

Du har mycket att stå i nu. Företag ringer och gör beställningar hela tiden och dina pumpar går på högvarv. En av dina duktiga anställda kommer in på ditt kontor, du har alltid en öppen dörr för dina medarbetare, han sätter sig ner och säger att han har på sistone märkt att det har kommit små konstiga skrapande ljud från pumparna på företaget.

Han har ju behörighet att kontrollera saker och ting som har med dina pumpar att göra så han tog tillfället i akt att stanna kvar sent igår och ta en titt efter pumparna hade stannat för dagen. Då upptäckte han att en av pumparna går på sina sista ben just nu och det är läge att byta ut den och eventuellt byta ett par delar på några av de andra.

Du tar naturligtvis det han säger på allvar och frågar vart du kan vända dig för att få en pålitlig pumpservice i Falun som har ett brett sortiment av de bästa märkena av olika typer av pumpar. Du får numret av din anställda och du slår en signal. Du förklarar det du nyss fått höra och redan samma dag kommer pumpservice i Falun ut till arbetsplatsen och tar en titt.

 

pumpservice - pumpar Falun

 

Rädda det som räddas kan

Efter en snabb kontroll så bekräftas det som din anställda berättade för dig på förmiddagen. Du erbjuds ett bra pris på en ny pump och de garanterar att installationen kommer att skötas snabbt.

De berättar att de även har originalreservdelar för de pumpar som Bosse pratade om att det kunde behövas service på. Dessa kan du själv sätta in om du har någon som är kunnig. Du kallar upp Bosse till kontoret igen och frågar om det är något han kan ta hand om och det är inga problem försäkrar han dig om.

Fler nyheter