Öka chanserna till goda resultat på bostadsmarknaden i Stockholm med hjälp av homestyling

08 juni 2021 Cecilia Olsson
Öka chanserna till goda resultat på bostadsmarknaden i Stockholm med hjälp av homestyling

Homestyling är något som kan påverka slutpriset vid en bostadsförsäljning på ett positivt sätt för säljaren. Ett stylat och snyggt hem där man enkelt ser potential och bostadens alla bra attribut blir inte bara lättare att sälja, det kan dessutom göra att fler blir intresserade vilket leder till budgivning. Man kan kort och gott säga att homestyling ger lättsålda hem med hjälp av inredningsexperter. 

Vad är homestyling?

Homestyling handlar om att en stylist gör en bostad som är till salu så attraktivt som möjligt inför en fotografering eller visning. Ofta samarbetar stylisten med mäklaren för att göra bostaden extra intressant för den eller de målgrupper som man riktar sig mot i försäljningen. En homestyling leder i regel till att fler blir intresserade av bostaden och det är inte ovanligt att det resulterar i budgivning med mycket bra slutpris. 

Vad gör en homestylist som man själv inte kan göra?

En homestylist är expert på inredning och vet vad som tilltalar de flesta köpare. Olika boenden har olika fördelar och det gäller att framhäva dem på bästa sätt. Att själv försöka lista ut det som upplevs attraktivt för potentiella köpare och sedan framhäva de sakerna är lättare sagt än gjort. En annan fördel med att anlita ett företag för homestyling är att de ofta kan hjälpa till med magasinering av gamla möbler och lån av nya för att göra hemmet extra snyggt.

Dags att sälja bostad i Stockholm?

Är man intresserad av att anlita ett företag för homestyling i Stockholm så kan man titta in på https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/. Loft Stockholm anpassar alltid stylingen efter varje unik bostad och framhäver dess bästa sida för att attrahera potentiella köpare. De vet att det första intrycket är otroligt viktigt vid en bostadsaffär och i samarbete med mäklaren skapas de bästa förutsättningarna för snabb försäljning samt ett så bra slutpris som möjligt.

Fler nyheter