Skapa wow-faktor med dubbel altandörr

Skapa wow-faktor med dubbel altandörr

En altandörr är något som kan ha stor inverkan på hur ett rum upplevs. Enkla altandörrar kan nästan gå obemärkt förbi och finns endast där för att man ska kunna ta sig ut till trädgården på ett smidigt sätt. Dubbla altandörrar däremot är något som kan ta in mängder med underbart ljus i rummet och kan dessutom se riktigt snygga ut där de sitter. 

Placera altandörren på rätt plats

Ska du inte bara byta ut en befintlig altandörr så kan det vara klokt att tänka igenom var i huset dörren passar bäst. Du vill förmodligen har den så att den leder ut i trädgården, men det kan finnas tillgång till den genom flera rum i huset. Till exempel så kan en stor altandörr i sovrummet kännas riktigt lyxig, men är det den enda passagen ut i trädgården så är det inte alltid så praktiskt om man är en hel familj som bor i huset. 

Ofta är det bäst att placera dörren i köket eller vardagsrummet. Det gör att samtliga familjemedlemmar kan ha tillgång till den hela dygnet. Genom att placera dörren i köket blir det väldigt smidigt de gånger då du ska ha middagsbjudning i trädgården. Altandörrar i vardagsrummet är en härlig källa till ljus och kan lyfta hela rummet. 

Köp altandörrar som håller i längden

Enkla altandörrar kan som sagt duga fint, men vill man ha ut mer av genomgången till trädgården bör man installera dubbla altandörrar. Det släpper in mer ljus och gör det otroligt enkelt att vädra ur rummet på nolltid. Hos Klarfönster hittar du altandörr dubbel i flera olika modeller, färger, storlekar och material. Dörrarna har låga u-värden och bra energiisolering samtidigt som de har en förmånlig prislapp.

Hos Klarfönster går det att hitta altandörrar för olika smaker som alldeles säkert kan erbjuda en härlig passage till trädgården.