Att sälja silver kan vara både smidigt och lönsamt

Att sälja silver kan vara både smidigt och lönsamt

Ett välorganiserat och städat hem erbjuder en trevlig plats att slappna av och umgås i. Ett par gånger per år bör man därför sortera bland sina saker och rensa bort sådant som man inte har användning för längre. Det kan till exempel vara kläder som man inte längre tycker om eller kan ha, inredningsdetaljer som inte längre passar in till stilen i hemmet eller verktyg man inte längre har användning för. 

Det behöver inte vara svårt att organisera

När man ska sortera bland sina saker är det bra att ta ett rum i taget för att det inte ska kännas övermäktigt. Man kan börja med att tömma ett skåp eller en garderob och gå igenom de sakerna innan man går vidare till nästa. Det enklaste är att sortera in sakerna i olika högar; spara, ge bort, sälja och kasta. Det kan finnas mycket i ett hem som är värt att sälja, de sakerna kan man lägga upp på exempelvis blocket och tradera eller sälja på en loppis.

Det är enkelt att sälja silver och andra fina föremål

Äger man smycken som man inte längre har glädje av så kan det vara en bra idé att få de värderade och därigenom dra in lite extra pengar. Hos Myntkompaniet i Stockholm kan man sälja sitt silver, antingen direkt på deras kontor (på Svartensgatan 6) eller genom deras online tjänst. Är man osäker på om man vill sälja silvret så kan de ändå hjälpa till att värdera det. Hos Myntkompaniet i Stockholm blir alla värdesaker rättvist bedömda av deras erfarna medarbetare. För att säkerställa bästa möjliga pris kan de i vissa fall även erbjuda att silvret auktioneras ut om föremålet är värderat till ett högre pris än silvret i sig. Myntkompaniet i Stockholm tar inte ut några dolda avgifter för deras service och de tar förutom silver även emot guld, mynt och frimärken.