Billiga priser på parfymer från välkända märken

Billiga priser på parfymer från välkända märken

I möten med andra människor kan doft ha väldigt stor inverkan. En doft kan bidra till att man känner attraktion till en person och vissa dofter kan också ha en lugnande effekt som gör att vi kan känna oss extra trygg med en människa. Förutom att det är viktigt att hålla god hygien för att inte lukta illa så kan en parfym vara pricken över i:et för att du ska känna dig extra fräsch.

Olika intensitet på dofterna

Ibland kan man se att det finns flera varianter av en och samma doft, det beror oftast på att den finns som parfym, Eau de Parfum (EdP), Eau de Toilette (EdT) och Eau de Cologne (EdC). Skillnaden mellan de olika sorterna är koncentrationen av doftingredienserna. Parfym är den mest intensiva och kostar därför oftast lite mer, medans Eau de Cologne är svagast och därmed billigast att köpa in.

De två däremellan, Eau de Parfum och Eau de Toilette, är de mest populära och därmed också de vanligaste dofterna man kan hitta. 

Skapa din egen doft med Layering

För att göra en parfym extra personlig kan du blanda två eller flera olika parfymer och därmed skapa en helt egen doft. Att blanda olika parfymer kallas Layering och kan kräva att du experimenterar en del innan du hittar favoritkombinationen, men det kan vara en intressant process som kan leda till många nya favorit dofter. 

Bra priser gör att du kan köpa mer än en parfym

För att kunna experimentera med olika dofter så krävs såklart några olika parfymer. Oavsett om du vill köpa parfym för att använda den själv eller om du vill skapa en liten doftgarderob som gör att du kan experimentera med olika dofter så hittar du ett bra utbud till mycket fina priser hos coolpriser.se. Där finns parfymer från de mest kända märkena som du enkelt och billigt kan beställa direkt hem.