Från klotgrill till storgrill driven av Primagaz

Från klotgrill till storgrill driven av Primagaz

Äntligen ligger känslan av nytt liv i luften. För det är precis vad våren är: Livet som drar igång igen efter vinterns långa dvala. 
Okej, det har varit lite si och så med det där med vinter. Det har blivit lite av att av och på-förhållande av det hela. Dock är det bara att njuta av att vi faktiskt har årstidsväxlingar, det gör också att vi uppskattar det som vi nu upplever än mer – vår.

Ett värmande nöje

Det är nu vi tittar till våra odlingsland i trädgården och ser efter vad det är som ska planteras och när. Säkerligen har du redan börjat med detta arbete. Det brukar trots allt vara skönt att ha framförhållning när det kommer till dessa saker.
Det brukar visa sig rätt snabbt om man ligger efter med allt det som hör en trädgård till. 

Ett annat tydligt vårtecken är doften av grillat runt om i grannskapen. Oavsett om man kör enligt den gamla skolan, med ved, eller tar fram tanken från primagaz så är en rejäl grillfest ett tillfälle för familjen och nära och kära att träffas för en trevlig stund tillsammans.
Det är helt enkelt sådant som hör sommaren till och kulturen kring just grillen har under det senaste decenniet utvecklats från en enkel klotgrill till betydligt större maskiner. Det är en helt vetenskap det där.

Samtidigt är det fortfarande det enkla nöjet som är poängen med en grillning. Att samla de människor som betyder mycket för en och avnjuta en god måltid tillsammans – det är något som vi människor har gjort ända sedan vi upptäckte elden. 
Våra förfäder brukade runda av kvällarna tillsammans, samlade runt elden, och dela med sig av dagens händelser och tankar kring morgondagen. Det är något som vi alla kan lära oss av och som kan föra oss närmare samman varandra.