Pallställ ökar din lagringsyta

Pallställ ökar din lagringsyta

När du ska inreda det nya lagret är det bra att skaffa pallställ. Det gör att du kan få plats med så mycket mer, eftersom pallställen har flera hyllplan. En bra truck måste du förstås ha, men när du får upp flera pallar över varandra får du ett lätt överskådligt och prydligt lager. Ta kontakt med ett företag som säljer pallställ, så får du fatt i vad du behöver.

Märk upp de olika avdelningarna på ditt lager med snygga skyltar, så är det ännu lättare att hitta rätt gods när det är dags för utleverans. Med en rationell hantering går arbetet smidigt och man minskar på lastnings- och lossningstider.

Utan pallställ blir det trångt

Om man bara sätter ner alla pallar på golvet, blir det trångt väldigt fort. Det kan till och med bli svårt för både trucken och personalen att ta sig fram på lagret. Dessutom blir det rörigt, för man får gå fram och läsa på varje pall vad den innehåller.

Har man inte perfekta inleveransrutiner i datorn kanske man knappt ens vet vad man har för varor på lager. När nästa order kommer in kanske man inte minns om man har en eller två pallar kvar av en viss vara.

Det finns även begagnade pallställ att köpa

När man listar scenariot så här, så är det lättare att förstå vikten av att allt sköts effektivt. Kunderna slipper vänta i onödan på varor, man vet när något börjar ta slut och när man själv ska beställa. Ju mer du säljer, ju mer förtjänst får du, och kunderna uppmärksammar din leveranssäkerhet.

Vill du inte binda kapital i pallställ, så tänk på att det går lika bra att köpa begagnade pallställ. Det är något som alltid behövs, så det är en omsättningsvara i sig. Får du pallställ över så säljer du dem enkelt via ett pallställsföretag.