Sexleksaker med tryckluft ger en stund av njutning

30 september 2021 patrick pettersson
image

Det finns ett stort utbud av sexleksaker för både män och kvinnor samt för par. Du kanske själv känner till några av dem. En populär sexleksak är den med lufttryck, och många kvinnor upplever multipla orgasmer med denna typ av stimulering. En lufttrycksvibrator använder lufttryck eller ljudvågor för att massera klitoris på ett sätt du kanske aldrig upplevt förut. Det sker helt kontaktlöst och det finns ingen risk för överstimulering.

Det finns många modeller att välja på i olika färg och funktioner. Vill du kika på vad det finns för roliga sexleksaker med lufttryck kan du exempelvis besöka https://lustkarlek.se/sexleksaker/lufttryck/. Du kan göra ett besök i butiken eller beställa något från deras webbshop. Det finns även en modell med tryckluft för männen med samma teknik som den för kvinnor.

Dessa sexleksaker med tryckluft kan användas om du är ensam eller tillsammans med en partner för gemensam njutning. Du bär den lätt med dig i väskan eller i fickan så du kan ta fram den när som helst vid behov. En smidig sexleksak för alla tillfällen.

 

 

Hur sköter jag om mina sexleksaker?

Det är viktigt att du vårdar dina sexleksaker för att de ska hålla så länge som möjligt. Om du inte sköter dem på rätt sätt kan det uppstå bakteriebildning på dem vilket kan ge upphov till infektioner och irritation i underlivet. Efter användning bör du göra rent din sexleksak med en speciellt framtagen rengöring. Du ska använda bakteriedödande rengöring men aldrig handsprit då materialet inte tål det.

Det kan stå waterproof/vattensäker på vissa produkter men du ska alltid vara försiktig med att stoppa ner dem i badkaret och liknande. Kontrollera noga att locket till batterierna sitter tätt. Det finns många olika material i sexleksaker och de kan kräva olika typer av glidmedel. Kontrollera vad som gäller för just din sexleksak.  

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter