Undvik onödigt höga utgifter på fastigheten med stamspolning

26 juni 2020 Cecilia Olsson
Undvik onödigt höga utgifter på fastigheten med stamspolning

Ett eget hus är något som många drömmer om. Ett hem där man kan pyssla och fixa precis som man vill och känna att man investerar sin tid och sina pengar på något man själv äger. Vissa vill ta det ännu längre och investera i en hel fastighet. Hittar man ett hus på en attraktiv plats kan fastigheten bli en riktig guldgruva genom pengarna man kan få in på hyra.

Ta tag i problemen innan de växer sig stora

Det är lätt att man stirrar sig blind på fördelarna med att äga en byggnad, det är dock lätt att glömma hur mycket det krävs för att hålla huset i bra skick. Förutom den uppenbara kostnaden när man köper huset så kommer det fortsätta att kosta genom rent underhåll. Man får så klart in hyreskostnader men det är också mycket som ska fixas. Är man en god fastighetsägare bör man arbeta förebyggande och åtgärda problem så fort de uppstår, annars riskerar man att det blir bra mycket dyrare än vad det hade behövt bli. 

Regelbunden stamspolning ger ett välmående rörsystem

Ett exempel på något som kan bli väldigt kostsamt om man låter det gå för långt är problem med stammarna i en fastighet. Man kan upptäcka att det är något fel på stammarna genom en otrevlig lukt, att vattnet inte rinner undan i bad och handfat eller att något annat inte stämmer i kran eller avlopp. Spolar man stammarna regelbundet så behöver man aldrig råka ut för sådant och man undviker dessutom höga självrisker hos försäkringsbolagen.

GR Avloppsrensning utför stamspolning i Stockholm, de är specialister på felsökning och åtgärder för fastighetsbelagda rörsystem. GR Avloppsrensning genomför en noggrann besiktning av stammarna innan stamspolning för att säkerställa rörens kondition.

Riskera inte onödigt höga kostnader, boka regelbunden stamspolning och slipp oro för rör och stammar.

Fler nyheter