Skapa rätt känsla i rummen med hjälp av målare i Göteborg

08 april 2021 Cecilia Olsson
Skapa rätt känsla i rummen med hjälp av målare i Göteborg

Att måla om kan göra en otroligt stor skillnad i ett hem eller på en arbetsplats. Med ett fräscht lager färg i en härlig kulör kan alla utrymmen kännas som nya igen. Antingen kan man välja att bara fräscha till den befintliga färgen eller så kan man testa något nytt och få en förändring samtidigt som ytorna blir som nya. Något som kan ge rummet ett riktigt snyggt och häftigt uttryck är att måla väggar och tak i en och samma kulör.

Färgval kan ha stor påverkan på hur rummet upplevs

Arbeta med kulörer på rätt sätt och tänk på att ljusa färger kan göra att rummet känns luftigare och rymligare, precis som att mörka kulörer gör rummet mindre och mysigare. Ljusa färger reflekterar mer ljus vilket kan vara bra att ta hänsyn till om det finns stora fönster i rummet, kommer det in väldigt mycket naturligt ljus i rummet så kan det vara bra att inte välja en allt för ljus, kall och blank färg.

I ett rum med mörka färger kan man behöva arbeta mer med belysningen för att det ska kännas riktigt mysigt och funktionellt. 

Vänd dig till yrkesmän som kan sköta jobbet från start till mål

För att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt kan det vara klokt att ta hjälp från målare som både kan sköta målningen och tipsa om passande kulör. Funderar du på att anlita en målare i Göteborg?

GEMAB Måleri AB är en målerifirma med lång erfarenhet och bred kunskap. De erbjuder alltid fasta priser och hjälper med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning samt val av kulörer. Det går helt enkelt att få hjälp med det mesta och genom att anlita GEMAB Måleri AB kan man alltid känna sig trygg med att man får målare med gedigen utbildning och lång erfarenhet.

Fler nyheter